Trouwfilm op maat

Mooigefilmd.nl werkt met twee ervaren videografen, Stanley & Ivo. Door onze gezamenlijke passie voor het filmen hebben wij onze krachten samengebundeld om unieke trouwfilms te maken voor een aantrekkelijke prijs.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Op onze tarievenpagina ziet u de  verschillende pakketten die wij aanbieden. Wilt u afwijken van het pakket? Dat kan! Geef dit dan expliciet aan in het contactformulier. Wij denken graag met u mee.

Op zoek naar een muzikant die livemuziek speelt tijdens de ceremonie van jullie bruiloft? In samenwerking met Ceremoniemuziek.nl bieden wij een combinatiepakket aan tegen een voordelig tarief. Zie de tarievenpagina voor meer info.

Werkwijze

Voor jullie bruiloft houden we een kennismakingsgesprek om al jullie wensen door te nemen. Indien mogelijk, spreken we bij de trouwlocatie af om meteen een goed beeld te krijgen. 

Tussentijds nemen we met elkaar contact op om het e.e.a. af te stemmen en de tijdsplanning van jullie dag door te nemen. Wanneer het draaiboek definitief is, ontvangen wij dit graag. 

Jullie dag is aangebroken! Op deze onvergetelijke dag hebben wij de eer om jullie bruiloft te filmen. Onze taak als trouwvideograaf is om zo onopvallend mogelijk de mooiste beelden te schieten. 

Na jullie bruiloft monteren wij de trouwclip of trouwfilm. Binnen drie weken versturen wij de trouwclip. Bevat het pakket ook een trouwfilm, dan ontvangen jullie het geheel binnen 6 weken. 

Per post ontvangen jullie de trouwclip en/of film een pakket in de vorm van een gepersonaliseerde houten doos. Deze doos bevat o.a. een USB-stick van 64 GB. Ruim voldoende om hier ook trouwfoto’s op te plaatsen zodat jullie alle trouwfoto’s en trouwfilmpjes bij elkaar verzameld hebben.

Het postpakket versturen wij binnen 2 weken als jullie enkel hebben gekozen voor een trouwclip. Bevat jullie pakket (ook) een trouwfilm? Dan ontvangen jullie de houten doos binnen 4 weken. De trouwclip versturen wij dan binnen 2 weken wel al digitaal middels een downloadlink. 

Als jullie het eindproduct hebben bekeken, dan kunnen jullie met ons contact opnemen zodat wij eenmalig aanpassingen kunnen uitvoeren aan de trouwclip of trouwfilm. Binnen 7 dagen ontvangen jullie vervolgens digitaal een nieuwe versie van de trouwvideo.

Dit geldt enkel voor de pakketten die een hermontage bevatten. 

KVK 74147137  –  BTW: NL001227616B23