Werkwijze

Bij Mooigefilmd.nl beginnen we met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit is onze kans om samen kennis te maken en uw wensen voor uw trouwvideo te bespreken. We luisteren aandachtig naar uw ideeën en delen graag onze expertise om ervoor te zorgen dat we uw liefdesverhaal op een prachtige manier vastleggen.

Bij Mooigefilmd.nl houden we gedurende het proces regelmatig contact om alles af te stemmen en de tijdsplanning van jullie trouwdag te bespreken. We vinden het belangrijk om goed geïnformeerd te blijven en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Wanneer het draaiboek definitief is opgesteld, ontvangen dit graag van jullie. Dit geeft ons een duidelijk overzicht van hoe de dag zal verlopen en stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat we geen enkel belangrijk moment missen. We staan klaar om al jullie vragen te beantwoorden en eventuele wijzigingen te bespreken. Indien nodig, houden we nauw contact met de ceremoniemeester(s). 

Op deze onvergetelijke dag hebben wij de eer om jullie bruiloft te filmen. Als trouwvideograaf zijn wij er om jullie mooiste momenten vast te leggen op een onopvallende en betoverende manier. Laat ons de magie van jullie liefdesverhaal vastleggen, zodat jullie deze dag voor altijd kunnen koesteren.

Wij werken niet met een aanbetaling en gaan uit van een wederzijds vertrouwen. Ongeveer 2 weken na de trouwdatum sturen wij een factuur toe van de totale kosten. Na betaling van de factuur zal het eindproduct worden toegestuurd volgens de uiterlijke streefdatum.

Na jullie prachtige bruiloft gaan we aan de slag met de montage van jullie trouwclip of trouwfilm. Binnen slechts 4 weken sturen we deze bijzondere herinnering naar jullie toe als het een trouwclip betreft. Indien jullie gekozen hebben voor een compleet pakket inclusief een trouwfilm, ontvangen jullie het geheel binnen ongeveer 8 weken per post. De trouwclip ontvangen jullie dan wel al eerder (binnen 4 weken). We kijken ernaar uit om jullie een blijvende herinnering van jullie trouwdag te bezorgen.

Na voltooiing van jullie trouwclip of -film, ontvangen jullie per post een prachtig gepersonaliseerde houten geschenkdoos waar jullie namen in gegraveerd staan. Deze doos bevat onder andere een ruime 64 GB USB-stick. Deze stick biedt niet alleen genoeg ruimte voor de trouwclip en -film, maar ook voor alle trouwfoto’s. Zo hebben jullie al jullie waardevolle trouwherinneringen op één plek, klaar om te koesteren.

Jullie tevredenheid is voor ons belangrijk. 

Nadat jullie het eindproduct hebben bekeken, staan wij klaar om jullie eenmalige aanpassingen te bieden aan de trouwclip of trouwfilm, indien jullie pakket een hermontage/revisie omvat. Jullie feedback is waardevol voor ons, en we streven ernaar om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect aan jullie wensen voldoet. Na jullie verzoek sturen wij spoedig een aangepaste versie, zodat jullie met trots jullie liefdesverhaal kunnen delen.