Michael en Fabienne

Wat een mooie dag was dit op landgoed Huis de Voorst in Eefde.  

Play Video

Leonie en Bas

Leonie en Bas trouwden bij Kasteel Tongelaar. Een locatie waar wij al meerde malen hebben mogen filmen. Wat een bijzondere dag was dit samen met hun zoontjes Daan en Sam. 

Play Video

Barbara & Ivo

De bruiloft van Barbara en Ivo hebben wij de gehele dag op film mogen vastleggen. Een mooie locatie in hartje Arnhem – Brasserie De Boerderij. https://brasseriedeboerderij.nl/ 

Play Video

Nicky & Dirk

Nicky & Dirk hebben een prachtige trouwlocatie uitgekozen in Mill: Kasteel Tongelaar. Kasteel Tongelaar en Boerderij de Benedenhof liggen op het prachtige Landgoed Tongelaar van Brabants Landschap. Het is er on-Nederlands stil. Je waant je er zo op het Franse platteland. Voor meer informatie over trouwen op deze locatie: www.kasteeltongelaar.nl. 

Play Video

Niek & Mayke

Niek & Mayke zijn getrouwd op Landgoed Huis de Voorst in Eefde. Landgoed Huis de Voorst ligt in het midden van Nederland in een prachtig natuurgebied. 

Play Video

Dirk & Michelle

Dirk & Michelle zijn getrouwd in Mill bij Kasteel Tongelaar, een mooie rustige en natuurrijke omgeving waar wij al een aantal bruiloften hebben mogen filmen. 

Play Video

Patrick & Eva

Op een schitterende plek aan de dijk, tussen Lent en Bemmel, ligt restaurant Zijdewinde. Het pand oogt modern maar past tegelijkertijd prachtig in de natuurrijke omgeving. Patrick & Eva hebben op deze mooie locatie elkaar het ja-woord gegeven op het trouwplatform aan het water. 

Play Video